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Sonstige Technologien

128  Titel


    Raghubalan / Raghubalan Hotel Housekeeping

    Operations and Management
    2. Auflage 2009
    Verlag: Oxford University Press
    ISBN: 978-0-19-806109-0
    Medium: Buch
    Lieferzeit ca. 10 Werktage

    Gacovski Safety Science and Technology

    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: Arcler Press
    ISBN: 978-1-77469-528-9
    Medium: Buch
    192,50 € (inkl. MwSt.)
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    Lashley Hospitality Retail Management

    A Unit Manager's Guide
    1. Auflage 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4616-1
    Medium: Buch
    45,50 € (inkl. MwSt.)
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    Reid / Bojanic Hospitality Marketing Management

    5. Auflage 2009
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-08858-6
    Medium: Buch
    142,00 € (inkl. MwSt.)
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    Carroll Tasting Success

    Your Guide to Becoming a Professional Chef
    1. Auflage 2010
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-58154-4
    Medium: Buch
    50,00 € (inkl. MwSt.)
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    Williams Understanding the Hospitality Consumer

    1. Auflage 2002
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7506-5249-0
    Medium: Buch
    79,30 € (inkl. MwSt.)
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    Carroll Leadership Lessons from a Chef

    Finding Time to Be Great
    1. Auflage 2007
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-12530-4
    Medium: Buch
    45,50 € (inkl. MwSt.)
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    Brown / Lauder / Cheung Death of Human Capital?

    Its Failed Promise and How to Renew It in an Age of Disruption
    Erscheinungsjahr 2020
    Verlag: Oxford University Press
    ISBN: 978-0-19-064431-4
    Medium: Buch
    42,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Lynch The Book of Yields

    Accuracy in Food Costing and Purchasing
    8th Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-19749-3
    Medium: Buch
    65,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Ingram The Business of Hotels

    4th Auflage
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7506-4115-9
    Medium: Buch
    73,30 € (inkl. MwSt.)
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    Yu The International Hospitality Business

    Management and Operations
    1. Auflage 1999
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-0559-5
    Medium: Buch
    138,50 € (inkl. MwSt.)
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    Wallace / Sperber / Mortimore Food Safety for the 21st Century

    Managing HACCP and Food Safety throughout the Global Supply Chain
    1. Auflage 2010
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-1-4051-8911-8
    Medium: Buch
    195,00 € (inkl. MwSt.)
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    Chon / Cunill The Growth Strategies of Hotel Chains

    Best Business Practices by Leading Companies
    1. Auflage 2006
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-7890-2663-7
    Medium: Buch
    169,50 € (inkl. MwSt.)
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    Garg Engineering Reliability and Risk Assessment

    Erscheinungsjahr 2022
    Verlag: William Andrew Publishing
    ISBN: 978-0-323-91943-2
    Medium: Buch
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    Lashley / Morrison Franchising Hospitality Services

    Erscheinungsjahr 2000
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-4772-4
    Medium: Buch
    50,00 € (inkl. MwSt.)
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    Sloan / Leith Culinary Taste

    Consumer Behaviour in the International Restaurant Sector
    1. Auflage 2003
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-7506-5767-9
    Medium: Buch
    45,50 € (inkl. MwSt.)
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    Ziakas Event Portfolio Planning and Management

    A Holistic Approach
    1. Auflage 2013
    Verlag: Taylor & Francis Ltd
    ISBN: 978-0-415-52671-5
    Medium: Buch
    144,50 € (inkl. MwSt.)
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    Kotschevar / Withrow Management by Menu, 4e Study Guide

    4th Study Guide Auflage
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-14053-6
    Medium: Buch
    79,00 € (inkl. MwSt.)
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    Feinstein / Stefanelli Purchasing for Chefs

    A Concise Guide
    2. Auflage 2009
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-29216-7
    Medium: Buch
    86,50 € (inkl. MwSt.)
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    Pizam International Encyclopedia of Hospitality Management

    2. Auflage 2010
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-1-85617-714-6
    Medium: Buch
    456,50 € (inkl. MwSt.)
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    Nurhayati Khairatun / Zakiah Abu Bakar / Azira Abdul Mutalib Food Safety Practices in the Restaurant Industry

    Erscheinungsjahr 2021
    Verlag: Business Science Reference
    ISBN: 978-1-7998-7415-7
    Medium: Buch
    270,60 € (inkl. MwSt.)
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    Hassanien / Dale Hospitality Business Development

    1. Auflage 2010
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-85617-609-5
    Medium: Buch
    48,00 € (inkl. MwSt.)
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    Chon / Cunill The Growth Strategies of Hotel Chains

    1. Auflage 2006
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-7890-2664-4
    Medium: Buch
    69,50 € (inkl. MwSt.)
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    Yadav A Professional Guide to Room Division Operations

    Erscheinungsjahr 2019
    Verlag: TechSar Pvt. Ltd
    ISBN: 978-93-85909-93-1
    Medium: Buch
    58,00 € (inkl. MwSt.)
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    Leiviskä Industrial Applications of Soft Computing

    Paper, Mineral and Metal Processing Industries
    2001
    Verlag: Physica-Verlag HD
    ISBN: 978-3-7908-1388-3
    Medium: Buch
    106,99 € (inkl. MwSt.)
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