Recognition of Carbohydrates in Biological Systems, Part B: Specific Applications | Buch | 978-0-12-182266-8 | sack.de

Buch, Englisch, 625 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1030 g

Recognition of Carbohydrates in Biological Systems, Part B: Specific Applications


Erscheinungsjahr 2003
ISBN: 978-0-12-182266-8
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 625 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1030 g

ISBN: 978-0-12-182266-8
Verlag: William Andrew Publishing


Recognition of carbohydrates in biological systems has been gaining more and more attention in recent years. Although methodology for studying recognition has been developing, there is no volume that covers the wide area of methodology of carbohydrate recognition. This volume, Recognition of Carbohydrates in Biological Systems, Part B: Specific Applications, and its companion, Volume 362, present state-of-the-art methodologies, as well as the most recent biological observations in this area.
Recognition of Carbohydrates in Biological Systems, Part B: Specific Applications jetzt bestellen!

Zielgruppe


Biochemists, Cell Biologists, Biophysicists, Molecular Biologists, Microbiologists

Weitere Infos & Material


Carbohydrate-Binding Proteins
Glycoproteins and Glycolipids
Polysaccharids
Enzymes and Cells


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.