Start Your Own Restaurant (and Five Other Food Businesses) | Buch | 978-1-891984-26-6 | sack.de

Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 177 mm x 226 mm, Gewicht: 419 g

Start Your Own Restaurant (and Five Other Food Businesses)

Buch, Englisch, 264 Seiten, Format (B × H): 177 mm x 226 mm, Gewicht: 419 g

ISBN: 978-1-891984-26-6
Verlag: Open University Press


Americans spends nearly $175 billion a year eating out. As consumers are dining out or taking prepared food home with increased frequency, food-service operations are skyrocketing. There's plenty of room for more food businesses, but for a successful startup you need more than just good recipes. You also need to know about planning, capitalization, inventory control and payroll management. Here's everything you need to consider when starting your own restaurant, pizzeria, coffeehouse, delicatessen, bakery, or catering business. Interviews with successful eatery owners show how others have made their food business dreams come true.Among the many topics covered are: - Set-up and equipment - Inventory - Staffing - Legal structure - Location - Permits - Sanitation - Marketing - Financial management You also get a glossary and an appendix of additional helpful food industry resources.
Start Your Own Restaurant (and Five Other Food Businesses) jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.