Stütz | Glycoscience | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, Band 215, 351 Seiten, eBook

Reihe: Topics in Current Chemistry

Stütz Glycoscience

Epimerisation, Isomerisation and Rearrangement Reactions of Carbohydrates
Erscheinungsjahr 2003
ISBN: 978-3-540-44422-0
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark

Epimerisation, Isomerisation and Rearrangement Reactions of Carbohydrates

E-Book, Englisch, Band 215, 351 Seiten, eBook

Reihe: Topics in Current Chemistry

ISBN: 978-3-540-44422-0
Verlag: Springer
Format: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark



Stütz Glycoscience jetzt bestellen!

Zielgruppe


Research


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


The Lobry de Bruyn-Alberda van Ekenstein Transformation and Related Reactions.- The Bílik Reaction.- Erratum.- Nickel(II)-Catalyzed Rearrangements of Free Sugars.- D-Xylose (D-Glucose) Isomerase and Related Enzymes in Carbohydrate Synthesis.- The Amadori and Heyns Rearrangements: Landmarks in the History of Carbohydrate Chemistry or Unrecognized Synthetic Opportunities?.- Substitution-with-Allylic-Rearrangement Reactions of Glycal Derivatives.- Synthetically Useful Base-Induced Rearrangements of Aldonolactones.- Rearrangements in the Course of Nucleophilic Substitution Reactions.- Direct Conversion of 5,6-Unsaturated Hexopyranosyl Compounds to Functionalized Cyclohexanones.- Claisen Rearrangements in Carbohydrate Chemistry.- Miscellaneous.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.