Toledo | Fundamentals of Food Process Engineering | Buch | 978-0-387-29019-5 | sack.de

Buch, Englisch, 570 Seiten, Book, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 2980 g

Reihe: Food Science Texts Series

Toledo

Fundamentals of Food Process Engineering


3rd Auflage 2007
ISBN: 978-0-387-29019-5
Verlag: Springer

Buch, Englisch, 570 Seiten, Book, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 2980 g

Reihe: Food Science Texts Series

ISBN: 978-0-387-29019-5
Verlag: Springer


Written for the upper level undergraduate, this updated book is also a solid reference for the graduate food engineering student and professional. This edition features the addition of sections on freezing, pumps, the use of chemical reaction kinetic date for thermal process optimization, and vacuum belt drying. New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness. Other sections have been expanded.

Toledo Fundamentals of Food Process Engineering jetzt bestellen!

Zielgruppe


Professional/practitioner


Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Review of Mathematical Principles and Applications in Food Processing.- Units and Dimensions.- Material Balances.- Gases and Vapors.- Energy Balances.- Flow of Fluids.- Heat Transfer.- Kinetics of Chemical Reactions in Foods.- Thermal Process Calculations.- Refrigeration.- Evaporation.- Dehydration.- Physical Separation Processes.- Extraction.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.