TV Creators | Buch | 978-0-8156-2953-5 | sack.de

Buch, Englisch, 328 Seiten, Hardback, Format (B × H): 161 mm x 237 mm

Reihe: Television and Popular Culture

TV Creators

Conversations with America's Top Producers of Television Drama
2. Auflage 2002
ISBN: 978-0-8156-2953-5
Verlag: Syracuse University Press

Conversations with America's Top Producers of Television Drama

Buch, Englisch, 328 Seiten, Hardback, Format (B × H): 161 mm x 237 mm

Reihe: Television and Popular Culture

ISBN: 978-0-8156-2953-5
Verlag: Syracuse University Press


This sequel provides yet another dozen of today's most acclaimed writers and producers an open, uncensored forum in which they discuss everything from their work ethic to the political, social and economic issues affecting the television industry. ""The West Wing"", ""CSI"" and ""Judging Amy"" are just a few of the dramas that launched a new era of television at the turn of the millennium. The book gives scholars and fans alike an exclusive, first hand account of the lives, philosphies and contributions of some of the best television scribes. Among the interviewees are: Aaron Spelling (""Charmed"", ""Beverley Hills 90210""); Joss Whedon (""Buffy the Vampire Slayer""); Roy Huggins (""The Fugitive""); Clifton Campbell (""Profiler""); Barbara Hall (""Judging Amy""); Anthony Zuiker (""CSI: Crime Scene Investigation""); and Don Bellisario (""JAG"", ""Magnum PI"").
TV Creators jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.