Buch, Englisch, 504 Seiten, Format (B × H): 164 mm x 245 mm, Gewicht: 1990 g
ISBN: 978-0-387-73688-4
Verlag: Springer
Due to the serious spoilage and health issues the presence of mycotoxins can cause, it’s imperative that the food industry has a basic understanding fungi and their corresponding mycotoxins.
An indispensable resource, gives an in depth overview by listing the degree of contamination, concentration and country of origin/detection for each case of mycotoxin contamination for each commodity. In addition, the book shows whether or not food is predisposed for mycotoxin contamination.
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Mykologie, Pilze
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein Toxikologie, Gefahrstoffe, Sicherheit in der Chemie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pharmakologie, Toxikologie