Advances in Food and Nutrition Research | Buch | 978-0-12-802226-9 | sack.de

Buch, Englisch, 146 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 320 g

Advances in Food and Nutrition Research

Buch, Englisch, 146 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 320 g

ISBN: 978-0-12-802226-9
Verlag: William Andrew Publishing


Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences.
Advances in Food and Nutrition Research jetzt bestellen!

Zielgruppe


<p>Food scientists in academia and industry and professional nutritionists and dietitians.</p>

Weitere Infos & Material


- Leveraging Agriculture for Nutrition Impact through the Feed the Future Initiative
Lidan du
- Health Benefits of Prebiotic Fibers
Diederick Meyer
- Vegetarian Diets Across the Lifecycle: Impact on Zinc Intake and Status
Meika Foster and Samir Samman


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.