Buch, Englisch, Band 1, 320 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1440 g
Reihe: Aquaculture Series
Buch, Englisch, Band 1, 320 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1440 g
Reihe: Aquaculture Series
ISBN: 978-0-412-55030-0
Verlag: Springer Netherlands
Aquaculture is a growing industry. A vital component of the subject is feeding the organisms under cultivation. This book provides a thorough review of the scientific basis and applied aspects of fish nutrition in a user-friendly format. It will be of great use to individuals working or training in the industry, and to fish feed manufacturing personnel.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung Fischerei, Fischzucht, Aquakultur
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Forstwirtschaft, Forstwissenschaft
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften Meeres- und Süßwasserökologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Preface. Series foreword. Aquaculture. Energetics. Metabolism. Digestion and absorption. Larval nutrition and growth. Broodstock nutrition. Diet preparation. Non-nutrient diet components. Feeding of cultured finfish. The feed industry. Feeds, feeding and the environment. Methods used in studies on nutrition. References. Index.