Buch, Englisch, 421 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 903 g
Buch, Englisch, 421 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 903 g
ISBN: 978-0-7514-0349-7
Verlag: Springer US
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Medien-, Informations und Kommunikationswirtschaft Druckindustrie, Verpackungsindustrie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
1 Wheat and milling.- 2 Flour specification.- 3 Eggs and egg products.- 4 Baking fats.- 5 Cream, butter and milkfat products.- 6 Lactose.- 7 Sugars.- 8 Chemical aeration.- 9 Yeast aeration.- 10 Emulsions and emulsifiers.- 11 Spices and flavourings.- 12 Nuts used in confectionery.- 13 Fruits used in confectionery.- 14 Jams and Jellies.- 15 Gums and jellying agents.- 16 Chocolate.- 17 Icing, fillings and glazes.- 18 Fermented goods.- 19 Chemically aerated goods.- 20 Pastries.- 21 Cake-making processes.- 22 Sponge goods.- 23 Almond goods.- 24 Gateaux and fancies.- 25 Baking of confectionery goods.- 26 Bakery machinery and plant.- 27 Nutritional value of flour confectionery.- 28 Confectionery test baking.- 29 Water activity in flour confectionery product development.- 30 Packaging of confectionery products.- 31 Reduced sugar and lower fat baked foods.