Brown | Haccp in the Meat Industry | Buch | 978-1-85573-448-7 | sack.de

Buch, Englisch, 344 Seiten, Gewicht: 680 g

Brown

Haccp in the Meat Industry


Erscheinungsjahr 2000
ISBN: 978-1-85573-448-7
Verlag: Woodhead Publishing

Buch, Englisch, 344 Seiten, Gewicht: 680 g

ISBN: 978-1-85573-448-7
Verlag: Woodhead Publishing


The recent outbreaks of E.coli and BSE have ensured that the issue of meat safety has never had such a high profile. Meanwhile HACCP has become the preferred tool for the management of microbiological safety. Against a background of consumer and regulatory pressure, the effective implementation of HACCP systems is critical. Written by leading experts in the field, HACCP in the meat industry provides an authoritative guide to making HACCP systems work effectively.

This book examines the HACCP in the meat industry across the supply chain, from rearing through to primary and secondary processing.
Brown Haccp in the Meat Industry jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Part 1 General issues: Regulatory context in the EU; HACCP in the US: Regulation and implementation. Part 2 HACCP on the farm and in primary processing: HACCP and farm production; HACCP in primary processing: red meat; HACCP in primary processing: Poultry. Part 3 HACCP in secondary processing: Implementing HACCP in a meat plant; Monitoring CCPs in HACCP systems; Validation and verification of HACCP plans; Auditing HACCP-based QA systems; Moving on from HACCP.


Brown, M.
Martyn Brown was formerly a Senior Microbiologist at Unilever Savoury Global Supply Chain and Technology Group, UK. Now a consultant, he is an internationally-known authority on the management of food safety.

Martyn Brown was formerly a Senior Microbiologist, Unilever Savoury Global Supply Chain and Technology Group, UK. Now a consultant, he is an internationally-known authority on the management of food safety.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.