A Practical Guide for Laboratory Protocols
Buch, Englisch, 228 Seiten, Paperback, Format (B × H): 148 mm x 210 mm, Gewicht: 321 g
ISBN: 978-1-4757-1507-1
Verlag: Springer US
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizinische Fachgebiete Pharmakologie, Toxikologie
Weitere Infos & Material
to Protein Structure.- General Methods for Handling Proteins.- Methods for Protein Quantitation.- Electrophoretic and Chromatographic Methods for Assessing Protein Purity.- Immunological Methods.- Detection of Non-Protein Components.- Peptide Mapping and Amino Acid Analysis.- Residue-Specific Chemical Modification of Proteins.- Spectroscopic Probes of Protein Structure.- Protein Folding and Stability.