Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing | Buch | 978-0-12-818473-8 | sack.de

Buch, Englisch, 498 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1360 g

Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing

Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry
Erscheinungsjahr 2021
ISBN: 978-0-12-818473-8
Verlag: William Andrew Publishing

Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry

Buch, Englisch, 498 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 1360 g

ISBN: 978-0-12-818473-8
Verlag: William Andrew Publishing


Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing, volume 1 in the Woodhead Publishing Series, In Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry series, presents basic principles of food engineering with an emphasis on unit operations, such as heat transfer, mass transfer and fluid mechanics.
Engineering Principles of Unit Operations in Food Processing jetzt bestellen!

Zielgruppe


<p>: food engineers, undergraduate and graduate students in Food Science and Technology, and also, for technologists, researchers, and all the people concerned with food processing operations</p>

Weitere Infos & Material


1. Introduction to unit operations and process description

Section 1 Fundamentals of food process engineering 2. Units and dimensions 3. General mathematical and engineering principles 4. Physical properties of food materials 5. Thermodynamic properties of food materials 6. Mass and energy balances

Section 2 Fluid mechanics and food rheology 7. Fluid mechanics 8. Rheological properties of food materials

Section 3 Heat and mass transfer in food engineering 9. Conductive heat transfer 10. Convective heat transfer 11. Radiative heat transfer 12. Fundamentals of mass transfer 13. Psychrometry

Section 4 Application of mathematics and statistical approaches in food engineering 14. Modeling and optimization 15. Reaction kinetics


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.