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Medizin, Gesundheitswesen

20  Treffer  für „Food Science and Technology“


    Van der Heijden International Food Safety Handbook

    Science, International Regulation, and Control
    1. Auflage 1999
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-8247-9354-8
    Medium: Buch
    307,50 € (inkl. MwSt.)
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    Damodaran Food Proteins and Their Applications

    1. Auflage 1997
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-8247-9820-8
    Medium: Buch
    352,50 € (inkl. MwSt.)
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    Nagodawithana / Reed Enzymes in Food Processing

    3rd Auflage
    Verlag: Elsevier Science Publishing Co Inc
    ISBN: 978-0-12-513630-3
    Medium: Buch
    67,50 € (inkl. MwSt.)
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    Jeon Analyzing Food for Nutrition Labeling and Hazardous Contaminants

    1. Auflage 1994
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-9349-4
    Medium: Buch
    281,10 € (inkl. MwSt.)
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    Eitenmiller / Lee Vitamin E

    Food Chemistry, Composition, and Analysis
    Erscheinungsjahr 2004
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-0-203-97014-0
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    309,99 € (inkl. MwSt.)
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    Eitenmiller / Lee Vitamin E

    Food Chemistry, Composition, and Analysis
    Erscheinungsjahr 2004
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-135-57387-4
    Medium: eBook
    Format: EPUB
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    259,99 € (inkl. MwSt.)
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    Bagchi / Moriyama / Shahidi Bio-Nanotechnology

    A Revolution in Food, Biomedical and Health Sciences
    1. Auflage 2013
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-470-67037-8
    Medium: Buch
    312,50 € (inkl. MwSt.)
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    Pigott / Tucker Seafood

    Effects of Technology on Nutrition
    1. Auflage 2019
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-0-367-40320-1
    Medium: Buch
    86,00 € (inkl. MwSt.)
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    Desai Handbook of Nutrition and Diet

    1. Auflage 2000
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-0375-2
    Medium: Buch
    278,50 € (inkl. MwSt.)
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    Desai Handbook of Nutrition and Diet

    1. Auflage 2019
    Verlag: Taylor & Francis Ltd (Sales)
    ISBN: 978-0-367-39827-9
    Medium: Buch
    86,00 € (inkl. MwSt.)
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    Chow Fatty Acids in Foods and their Health Implications

    3. New Auflage 2007
    Verlag: Taylor & Francis Inc
    ISBN: 978-0-8493-7261-2
    Medium: Buch
    212,50 € (inkl. MwSt.)
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    Lees / Karel Omega-3 Fatty Acids in Health and Disease

    1. Auflage 1990
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-0-8247-8292-4
    Medium: Buch
    390,50 € (inkl. MwSt.)
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    Chow Fatty Acids in Foods and their Health Implications,Third Edition

    3. Auflage 2007
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4200-0690-2
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    313,99 € (inkl. MwSt.)
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    Ball Vitamins in Foods

    Analysis, Bioavailability, and Stability
    1. Auflage 2005
    Verlag: Routledge
    ISBN: 978-1-57444-804-7
    Medium: Buch
    421,50 € (inkl. MwSt.)
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    Ball Vitamins In Foods

    Analysis, Bioavailability, and Stability
    Erscheinungsjahr 2005
    Verlag: Taylor & Francis
    ISBN: 978-1-4200-2697-9
    Medium: eBook
    Format: PDF
    Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
    384,99 € (inkl. MwSt.)
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    Hara Green Tea

    Health Benefits and Applications
    Erscheinungsjahr 2001
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-1-135-56687-6
    Medium: eBook
    Format: EPUB
    Kopierschutz: 0 - No protection
    234,99 € (inkl. MwSt.)
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    Shahidi / Alasalvar Dried Fruits

    Phytochemicals and Health Effects
    1. Auflage 2013
    Verlag: Wiley
    ISBN: 978-0-8138-1173-4
    Medium: Buch
    250,50 € (inkl. MwSt.)
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    Diehl Safety of Irradiated Foods

    2. Auflage 1995
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-9344-9
    Medium: Buch
    296,50 € (inkl. MwSt.)
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    Juneja / Sofos Control of Foodborne Microorganisms

    1. Auflage 2001
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-0573-2
    Medium: Buch
    294,50 € (inkl. MwSt.)
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    Akoh Carbohydrate Polyesters as Fat Substitutes

    1. Auflage 1994
    Verlag: CRC Press
    ISBN: 978-0-8247-9062-2
    Medium: Buch
    224,50 € (inkl. MwSt.)
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