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Parisi Food Industry and Packaging Materials - Performance-Oriented Guidelines for Users
Erscheinungsjahr 2013Verlag: Smithers Rapra TechnologyISBN: 978-1-84735-610-9Medium: Buch134,30 € (inkl. MwSt.)
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Parisi / Sharma / Barone Chemistry and Food Safety in the EU
The Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF)1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-33391-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Mania / Parisi / Delgado Traceability in the Dairy Industry in Europe
Theory and PracticeSoftcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-13113-5Medium: Buch128,39 € (inkl. MwSt.)
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Mania / Parisi / Delgado Traceability in the Dairy Industry in Europe
Theory and Practice1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-00445-3Medium: Buch106,99 € (inkl. MwSt.)
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Parisi Food Packaging and Food Alterations
Erscheinungsjahr 2012Verlag: Smithers Rapra TechnologyISBN: 978-1-84735-607-9Medium: Buch134,60 € (inkl. MwSt.)
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Parisi Food Packaging and Food Alterations
Erscheinungsjahr 2012Verlag: Smithers Rapra TechnologyISBN: 978-1-84735-606-2Medium: Buch177,60 € (inkl. MwSt.)
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Parisi Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
2024Verlag: Springer Nature SwitzerlandISBN: 978-3-031-67394-8Medium: Buch48,14 € (inkl. MwSt.)
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Parisi Nutrition, Chemistry, and Health Effects of Sugar, Salt, and Milkfat
1. Auflage 2024Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-031-67395-5Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark42,79 € (inkl. MwSt.)
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Parisi Food Industry and Packaging Materials - Performance-Oriented Guidelines for Users
Erscheinungsjahr 2013Verlag: Smithers Rapra TechnologyISBN: 978-1-84735-609-3Medium: Buch177,60 € (inkl. MwSt.)
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Parisi / Luo Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods
1. Auflage 2018Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-95463-9Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark53,49 € (inkl. MwSt.)
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Parisi / Gausemeier A Method for the intelligent Authoring of 3D Animations for Training and Maintenance
Erscheinungsjahr 2009Verlag: Universität Paderborn Heinz Nixdorf InstitutISBN: 978-3-939350-47-7Medium: Buch50,00 € (inkl. MwSt.)
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Parisi / Luo Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods
1. Auflage 2018Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-95461-5Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Sharma / Parisi Toxins and Contaminants in Indian Food Products
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-48049-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark96,29 € (inkl. MwSt.)
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Sharma / Parisi Toxins and Contaminants in Indian Food Products
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-48047-3Medium: Buch106,99 € (inkl. MwSt.)
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Sharma / Parisi Toxins and Contaminants in Indian Food Products
Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-83886-1Medium: Buch117,69 € (inkl. MwSt.)
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Brunazzi / Pereno / Parisi The Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-08451-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Micali / Parisi / Fiorino The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-42461-3Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Micali / Fiorino / Parisi The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-42463-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark58,84 € (inkl. MwSt.)
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Brunazzi / Parisi / Pereno The Importance of Packaging Design for the Chemistry of Food Products
1. Auflage 2014Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-08452-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark53,49 € (inkl. MwSt.)
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Laganà / Avventuroso / Romano Chemistry and Hygiene of Food Additives
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-57041-9Medium: Buch58,84 € (inkl. MwSt.)
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Laganà / Campanella / Patanè Chemistry and Hygiene of Food Gases
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-35227-1Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Parisi / Barone / Sharma Chemistry and Food Safety in the EU
The Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF)1. Auflage 2016Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-33393-9Medium: eBookFormat: PDF
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Sharma / Bhagat / Parisi Raw Material Scarcity and Overproduction in the Food Industry
1. Auflage 2019Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-030-14651-1Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark53,49 € (inkl. MwSt.)
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Steinka / Barone / Parisi The Chemistry of Frozen Vegetables
1. Auflage 2017Verlag: SpringerISBN: 978-3-319-53930-0Medium: Buch53,49 € (inkl. MwSt.)
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Steinka / Barone / Parisi The Chemistry of Frozen Vegetables
1. Auflage 2017Verlag: Springer International PublishingISBN: 978-3-319-53932-4Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: 1 - PDF Watermark53,49 € (inkl. MwSt.)
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