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Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
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Capozzi / Laghi / Belton Magnetic Resonance in Food Science
Defining Food by Magnetic Resonance1. Auflage 2015Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78262-274-1Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)181,99 € (inkl. MwSt.)
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Lu Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control
1. Auflage 2017Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-052-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)256,99 € (inkl. MwSt.)
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Birch / Bonwick Mitigating Contamination from Food Processing
1. Auflage 2019Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-906-4Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)221,99 € (inkl. MwSt.)
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Udenigwe Food Proteins and Peptides
Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications1. Auflage 2021Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-342-5Medium: eBookFormat: PDF
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Tunick Handbook of Cheese Chemistry
1. Auflage 2023Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-990-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)238,99 € (inkl. MwSt.)
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Birch / Bonwick Mitigating Contamination from Food Processing
1. Auflage 2019Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-643-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)221,99 € (inkl. MwSt.)
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Porretta Tomato Chemistry, Industrial Processing and Product Development
1. Auflage 2019Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-624-7Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)238,99 € (inkl. MwSt.)
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Ferreira / Antonio / Cabo Verde Food Irradiation Technologies
Concepts, Applications and Outcomes1. Auflage 2017Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-025-2Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)256,99 € (inkl. MwSt.)
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Lu Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control
1. Auflage 2017Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-197-6Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)256,99 € (inkl. MwSt.)
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Spyropoulos / Lazidis / Norton Handbook of Food Structure Development
1. Auflage 2019Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-905-7Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)189,99 € (inkl. MwSt.)
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Gopi / Balakrishnan / Bracic Biopolymers in Nutraceuticals and Functional Foods
1. Auflage 2022Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-804-8Medium: eBookFormat: PDF
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Spyropoulos / Lazidis / Norton Handbook of Food Structure Development
1. Auflage 2019Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-615-5Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)189,99 € (inkl. MwSt.)
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Ferreira / Antonio / Cabo Verde Food Irradiation Technologies
Concepts, Applications and Outcomes1. Auflage 2017Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-392-5Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)256,99 € (inkl. MwSt.)
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Shukla Advanced Spectroscopic Techniques for Food Quality
1. Auflage 2022Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-584-9Medium: eBookFormat: PDF
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Anandharamakrishnan / Moses / Priyanka Food Digestion and Absorption
Its Role in Food Product Development1. Auflage 2023Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-242-8Medium: eBookFormat: PDF
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Bangar / Maqsood / Siroha Pigmented Cereals and Millets
Bioactive Profile and Food Applications1. Auflage 2023Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83767-029-1Medium: eBookFormat: PDF
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Alasalvar / Shahidi / Ho Dietary Supplements with Antioxidant Activity
Understanding Mechanisms and Potential Health Benefits1. Auflage 2023Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-611-2Medium: eBookFormat: PDF
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Beckett The Science of Chocolate
1. Auflage 2007Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-214-3Medium: eBookFormat: PDF
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Dall'Asta / Berthiller Masked Mycotoxins in Food
Formation, Occurrence and Toxicological Relevance1. Auflage 2015Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78262-257-4Medium: eBookFormat: PDF
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Martín-Cabrejas Legumes
Nutritional Quality, Processing and Potential Health Benefits1. Auflage 2019Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-572-1Medium: eBookFormat: PDF
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Burns / Foster / Walker DNA Techniques to Verify Food Authenticity
Applications in Food Fraud1. Auflage 2019Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78801-602-5Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)221,99 € (inkl. MwSt.)
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Wood / Wallin / Nilsson Quality in the Food Analysis Laboratory
1. Auflage 2007Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-178-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)151,99 € (inkl. MwSt.)
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Williams / Phillips Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
1. Auflage 2008Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-84755-831-2Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)181,99 € (inkl. MwSt.)
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Ahmed / Zourob / Tamiya Food Biosensors
1. Auflage 2016Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78262-390-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)271,99 € (inkl. MwSt.)
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Proctor Alternatives to Conventional Food Processing
2. Auflage 2018Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-78262-659-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)301,99 € (inkl. MwSt.)
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