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Wirtschaftssektoren & Branchen
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Hamilton / Allen Rancidity in Foods
3rd Auflage 1994Verlag: Springer USISBN: 978-0-8342-1287-9Medium: Buch160,49 € (inkl. MwSt.)
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Gopi / Balakrishnan / Bracic Biopolymers in Nutraceuticals and Functional Foods
1. Auflage 2022Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-805-5Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)263,99 € (inkl. MwSt.)
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Gopi / Balakrishnan / Bracic Biopolymers in Nutraceuticals and Functional Foods
1. Auflage 2022Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-804-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)263,99 € (inkl. MwSt.)
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Coultate Food
The Chemistry of its Components7. Auflage 2023Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83767-036-9Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)62,99 € (inkl. MwSt.)
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Valentas / Rotstein / Singh Handbook of Food Engineering Practice
1. Auflage 1997Verlag: Taylor & Francis IncISBN: 978-0-8493-8694-7Medium: Buch262,50 € (inkl. MwSt.)
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Devine / Dikeman Encyclopedia of Meat Sciences
3-volume set2. Auflage 2014Verlag: William Andrew PublishingISBN: 978-0-12-384731-7Medium: BuchLieferzeit ca. 10 Werktage -
Kirk-Othmer Kirk-Othmer Chemical Technology of Cosmetics
1. Auflage 2013Verlag: WileyISBN: 978-1-118-40692-2Medium: Buch313,50 € (inkl. MwSt.)
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Dewulf / De Meester / Alvarenga Sustainability Assessment of Renewables-Based Products
Methods and Case Studies1. Auflage 2016Verlag: WileyISBN: 978-1-118-93394-7Medium: Buch167,50 € (inkl. MwSt.)
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Arunachalam / Yang / Puthanpura Sasidharan Bioprospecting of Tropical Medicinal Plants
2023Verlag: Springer Nature SwitzerlandISBN: 978-3-031-28779-4Medium: Buch267,49 € (inkl. MwSt.)
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Anandharamakrishnan / Moses / Priyanka Food Digestion and Absorption
Its Role in Food Product Development1. Auflage 2023Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-242-8Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)248,99 € (inkl. MwSt.)
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Anandharamakrishnan / Moses / Priyanka Food Digestion and Absorption
Its Role in Food Product Development1. Auflage 2023Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-243-5Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)248,99 € (inkl. MwSt.)
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Udenigwe Food Proteins and Peptides
Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications1. Auflage 2021Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-342-5Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)263,99 € (inkl. MwSt.)
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Udenigwe Food Proteins and Peptides
Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial Applications1. Auflage 2021Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-343-2Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)263,99 € (inkl. MwSt.)
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Kele / Tigga Food Flavors: Generation, Analysis and Process Influence
Erscheinungsjahr 2021Verlag: Delve PublishingISBN: 978-1-77469-032-1Medium: Buch174,00 € (inkl. MwSt.)
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Gere / Porretta / Moskowitz Consumer-based New Product Development for the Food Industry
Erscheinungsjahr 2021Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-139-1Medium: Buch154,50 € (inkl. MwSt.)
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Porretta / Moskowitz / Gere Consumer-based New Product Development for the Food Industry
1. Auflage 2021Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-333-3Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)175,99 € (inkl. MwSt.)
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Shukla Bio- and Nano-sensing Technologies for Food Processing and Packaging
1. Auflage 2022Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-796-6Medium: eBookFormat: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)232,99 € (inkl. MwSt.)
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Shukla Bio- and Nano-sensing Technologies for Food Processing and Packaging
1. Auflage 2022Verlag: Royal Society of ChemistryISBN: 978-1-83916-797-3Medium: eBookFormat: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)232,99 € (inkl. MwSt.)
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Udenigwe Food Proteins and Peptides
Emerging Biofunctions, Food and Biomaterial ApplicationsErscheinungsjahr 2021Verlag: RSC PublishingISBN: 978-1-78801-859-3Medium: Buch245,50 € (inkl. MwSt.)
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Hefnawy Advances in Food Protection
Focus on Food Safety and Defense2011Verlag: Springer NetherlandsISBN: 978-94-007-1102-0Medium: Buch160,49 € (inkl. MwSt.)
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Aguilera / Simpson / Barbosa-Canovas Food Engineering Interfaces
2011Verlag: SpringerISBN: 978-1-4614-2787-2Medium: Buch213,99 € (inkl. MwSt.)
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Editor-in-Chief: A. Sant'Ana Food Research International
A journal of the Canadian Institute of Food Science and Technology (CIFST)Verlag: ElsevierISSN: 09639969Medium: Zeitschrift
6.568,73 € (inkl. MwSt.)
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Galanakis Gastronomy and Food Science
Erscheinungsjahr 2020Verlag: William Andrew PublishingISBN: 978-0-12-820057-5Medium: BuchLieferzeit ca. 10 Werktage -
Kakaç / Smirnov / Avelino Low Temperature and Cryogenic Refrigeration
Softcover Nachdruck of the original 1. Auflage 2003Verlag: Springer NetherlandsISBN: 978-1-4020-1274-7Medium: Buch267,49 € (inkl. MwSt.)
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Kakaç / Smirnov / Avelino Low Temperature and Cryogenic Refrigeration
2003Verlag: Springer NetherlandsISBN: 978-1-4020-1273-0Medium: Buch267,49 € (inkl. MwSt.)
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