Gould | Fundamentals of Food Processing and Technology | Buch | 978-1-84569-594-1 | sack.de

Buch, Englisch, 128 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 430 g

Gould

Fundamentals of Food Processing and Technology


Erscheinungsjahr 1997
ISBN: 978-1-84569-594-1
Verlag: Woodhead Publishing

Buch, Englisch, 128 Seiten, Format (B × H): 156 mm x 234 mm, Gewicht: 430 g

ISBN: 978-1-84569-594-1
Verlag: Woodhead Publishing


This book was written to summarize some of the fundamentals to be considered in the food processing and technology area. It is an outgrowth of Dr. Goulds workshops on this subject. This text is an excellent starting point for students of food processing technology and individuals working in the processing arena. The challenge for today's food processor is to produce food that is needed, improve quality and efficiency, and develop new businesses that will add value to the preserved product.
Gould Fundamentals of Food Processing and Technology jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Understanding our past; The significance of microorganisms; Some basic chemical differences in foods; Food plant location; Food plant equipment and machinery; Food packaging; Food preservation; Materials for food preservation; Management and labor; Technology; Some future considerations, Constraints and concerns.


Gould, WA
Wilbur A. Gould is Professor Emeritus of Food Science and Technology, Department of Horticulture, and former Director of the Food Industries Center and The Ohio State University, Executive Director of Mid-America Food Processor Association, as well as a consultant to the food industries.

Dr Wilbur Gould is Professor Emeritus of Food Science and Technology, Department of Horticulture, and former Director of the Food Industries Center and The Ohio State University, Executive Director of Mid-America Food Processor Association, as well as a consultant to the food industries.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.