Buch, Englisch, 219 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 518 g
ISBN: 978-981-99-2660-2
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Professional/practitioner
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Biomedizin, Medizinische Forschung, Klinische Studien
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1 Biosynthesis, structure and function of bacteriocin.- Chapter 2 Antibacterial mechanism of bacteriocin in lactic acid bacteria.- Chapter 3 Characteristics of lantibiotics.- Chapter 4 Genetic modification of bacteriocins.- Chapter 5 Potential use of bacteriocins as antibacterial agents.- Chapter 6 Application of bacteriocin in food industry.- Chapter 7 Application of bacteriocin in livesock and poultry.- Chapter 8 Bacteriocins of plant-related bacteria and biocontrol of plant pathogens.- Chapter 9 Cytotoxicity of bacteriocins to eukaryotic cells.- Chapter 10 Bacteriocins and human nutrition and health.