Buch, Englisch, 637 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 1104 g
ISBN: 978-981-15-7287-6
Verlag: Springer Nature Singapore
Given its scope, the book will be of interest to graduate and post-graduate students, research scholars, academics, pomologists and agricultural scientists alike. Those working in various fruit processing industries and other horticultural departments will also find the comprehensive information relevant to their work.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Sonstige Technologien | Angewandte Technik Medizintechnik, Biomedizintechnik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Medizintechnik, Biomedizintechnik, Medizinische Werkstoffe
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Natural Antioxidants: Assays and Extraction Methods/Solvents used for their Isolation.- Chapter 2. Cherry.- Chapter 3. Phalsa.- Chapter 4. Yellow Himalayan Berry.- Chapter 5. Mangosteen.- Chapter 6. Avocado.- Chapter 7. Mosambi (Sweet Lime).- Chapter 8. Indian Bael.- Chapter 9. Durian Fruit.- Chapter 10. Sapota.- Chapter 11. Seabuckthorn.- Chapter 12. Guava.- Chapter 13. Muntingia calabura.- Chapter 14. Black Currant.- Chapter 15. Pomegranate.- Chapter 16. Tamarind.- Chapter 17. Watermelon.- Chapter 18. Kachnar (Bauhinia variegate).- Chapter 19. Pine Apple.- Chapter 20. Quince.- Chapter 21. Kinnow.- Chapter 22. Pear.- Chapter 23. apterPeach.- 24. ChapterJack Fruit.- 25. ChapterCranberry.- Chapter 26. Apple.- Chapter 27. Apricot.- Chapter 28. Kiwi.- Chapter 29. Litchi.- Chapter 30. Loquat.- Chapter 31. Blueberries.- Chapter 32. Jamun.