Buch, Englisch, 389 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 7568 g
Quality Management in the Value Chain from Wheat to Bread
Buch, Englisch, 389 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 7568 g
Reihe: Contributions to Management Science
ISBN: 978-3-319-04249-7
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Wirtschaftswissenschaften Betriebswirtschaft Management Qualitätsmanagement, Qualitätssicherung (QS), Total Quality Management (TQM)
Weitere Infos & Material
The Bread VC: Its Health Impact and Structure in France and the U.S.- Government Regulation of Food Quality: International and in France and the U.S.- Industry Regulation of Quality in Bread, Flour and Wheat in France and the U.S.- Discussion of Literature Review and Preliminary Data Analysis.- Modelling the Value Stream for Bread, Flour and Wheat Production.- QFD Models of French and U.S. Wheat Management Practices.- HACCP and VSM Models of French and U.S. Wheat Production Processes.- Findings, Recommendations and Conclusion.