Buch, Englisch, 920 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 1520 g
Reihe: Food Preservation Technology
Buch, Englisch, 920 Seiten, Format (B × H): 161 mm x 240 mm, Gewicht: 1520 g
Reihe: Food Preservation Technology
ISBN: 978-1-56676-929-7
Verlag: CRC Press
Zielgruppe
Professional
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik Fertigungstechnik
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Introduction to Unit Operations. Unit Systems: Dimensional Analysis and Similarity. Introduction to Transport Phenomena. Molecular Transport of Momentum, Energy, and Mass. Air-Water Interaction. Rheology of Food Products. Fluid Transport in Pipes. Circulation of Fluids through Porous Beds. Filtration. Separation Processes by Membranes. Thermal Properties of Foods. Heat Transfer by Conduction. Heat Transfer by Convection. Heat Transfer by Radiation. Thermal Processing of Foods. Freeze Food Preservation. Dehydration. Evaporation. Distillation. Absorption. Liquid-Solid Extraction. Adsorption. References. Appendix. Index.