Buch, Englisch, Band 19, 266 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1300 g
Buch, Englisch, Band 19, 266 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1300 g
Reihe: Molecular Methods of Plant Analysis
ISBN: 978-3-540-61589-7
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Botanik Pflanzenreproduktion, Verbreitung, Genetik
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
The Preisolation Phase of In Situ Headspace Analysis: Methods and Perspectives.- Analysis of Volatile Constituents of Fruit.- Gas Chromatographic Techniques for the Measurement of Isoprene in Air.- Measurement of Ammonia Gas Emission from Plants.- Use of GC-FID, GC-FTIR-MS, and Olfactory Characterisation in the Analysis of Essential Oils and Plant Extracts.- Chemometric Analysis of Data from Essential Oils.- Supercritical CO2 Extraction of the Essential Oils of Eucalypts: A Comparison with Other Methods.- Principal Components Analysis of Essential Oils.- Adsorption-Thermal Desorption-Gas Chromatography Applied to the Determination of Wine Aromas.- Stable Isotope Dilution Gas Chromatography-Mass Spectrometry for Determination of Methoxypyrazines (“Green” Aroma) in Wine.- Comparison of Extraction Techniques for Characterizing Tea Aroma and Analysis of Tea by GC-FTIR-MS.- Analysis of Aroma Release from Scented Teas.