Buch, Englisch, 315 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1420 g
Volume 4 Proharvest Treatment and Technology
Buch, Englisch, 315 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1420 g
ISBN: 978-1-4020-1701-8
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
Weitere Infos & Material
Application of Sensitive Trace Gas Detectors in Post-harvest Research.- Radio Frequency Post-Harvest Quarantine and Phytosanitary Treatments to Control Insect Pest in Fruits and Nuts.- Calcium, Polyamine and Gibberellin Treatments to Improve Postharvest Fruit Quality.- Ionization of Fruits and Vegetables for Fresh Consumption.- Treatments and Techniques to Minimise the Postharvest Losses of Perishable Food Crops.- Strategies for the Regulation of Postharvest Fruit Softening by Changing Cell Wall Enzyme Activity.- Postharvest Treatment of Fruits.- Postharvest Treatments of Satsuma Mandarin (Citrus Unshiu Marc.) for the Improvement of Storage Life and Quality.- Sprouting Radioinhibition: A Method to Extend the Storage of Edible Garlic Bulbs.- Post-Harvest Processing of Fruits and Vegetables by Ionizing Radiation.- Desinfestation of Fresh Horticultural Commodities by Using Hot Forced Air with Controlled Atmospheres.