Buch, Englisch, 251 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 565 g
ISBN: 978-981-13-6450-1
Verlag: Springer Nature Singapore
Introduces food processing technology from different perspectives
Analyzes the application circumstance of food processing technologies and equipment in China
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
- Technische Wissenschaften Maschinenbau | Werkstoffkunde Produktionstechnik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Verfahrenstechnik, Chemieingenieurwesen
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
Weitere Infos & Material
Innovation of Food Physical Processing Technology in China.- The Basic Concept of Food Physical Processing.- Green Separation Technologies in Food Processing: Supercritical-COResearch Progress on Power Ultrasound Technology.- Power Ultrasound for Extraction and Modification of Polysaccharides from Medicinal Fungi.- Pulsed Electric Fields Assisted Extraction of Bioactive Compounds.- Pulsed Electric Fields Processing of Protein-Based Foods.- Supercritical-CO (SC-CO) as Non-Thermal Alternative Technology for Food Safety.- Physical and Mechanic Pretreatment of Raw Material for Health-Promoting Component Extraction.- Infrared Heating for Improved Drying Efficiency, Food Safety and Quality of Rice.