Katiyar | Sustainable Polymers for Food Packaging | E-Book | sack.de
E-Book

E-Book, Englisch, 230 Seiten

Katiyar Sustainable Polymers for Food Packaging

An Introduction
2. Auflage 2020
ISBN: 978-3-11-064463-0
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

An Introduction

E-Book, Englisch, 230 Seiten

ISBN: 978-3-11-064463-0
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



Bio-based plastics and nanocomposites can be used in improved packaging for food. The morphologies and physical and chemical properties of food packaging must be carefully controlled. This book covers topics such as: food packaging types, natural polymers, material properties, regulations and legislation, edible and sustainable food packaging, and trends in end-of-life options. This book is ideal for industrial chemists and materials scientists.
Katiyar Sustainable Polymers for Food Packaging jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Vimal Katiyar, Indian Institute of Technology, Guwahati, India.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.