Buch, Englisch, 269 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 446 g
Helianthus Tuberosus
Buch, Englisch, 269 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 446 g
Reihe: Interdisciplinary Biotechnological Advances
ISBN: 978-981-19-0807-1
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biowissenschaften
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1. Introduction.- Chapter 2. Characteristics of the Jerusalem Artichoke.- Chapter 3. Tuber Quality.- Chapter 4. Utility meaning of Jerusalem artichoke.- Chapter 5. Processing technologies.- Chapter 6. Determinants of the quality of food preparations.- Chapter 7. Changes in the quality of inulin-based products during storage.- Chapter 8. Machines and equipment for Helianthus tuberosus tuber treatment.- Chapter 9. Prospects for inulin processing.- Chapter 10. CONCLUSIONS.