E-Book, Englisch, 128 Seiten, Format (B × H): 102 mm x 152 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Montanari Italian Identity in the Kitchen, or Food and the Nation
1. Auflage 2013
ISBN: 978-0-231-53508-3
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
E-Book, Englisch, 128 Seiten, Format (B × H): 102 mm x 152 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-53508-3
Verlag: De Gruyter
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Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Kultur- und Ideengeschichte
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Europäische Geschichte
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Geschichte einzelner Länder Europäische Länder
Weitere Infos & Material
Translator's Preface
Preface: Italy and Italians
Before There Was an Italy There Was a Europe
Italy Is a Network of Cities
Models of Cooking Between Unified and Varied
Popular Culture and Culture of the Elite
People and Products That Travel
Preservation and Renewal of Alimentary Identities
Macaroni-eaters: How a National Stereotype Arose
The Artusian Synthesis
The Number of Italians Increases
The "Italian Miracle": Between Modernity and Tradition
The Invention of Regional Cooking
Epilogue: In Search of Home Cooking
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Index
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