E-Book, Englisch, 192 Seiten, Format (B × H): 127 mm x 203 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Montanari Let the Meatballs Rest
1. Auflage 2012
ISBN: 978-0-231-52788-0
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
And Other Stories About Food and Culture
E-Book, Englisch, 192 Seiten, Format (B × H): 127 mm x 203 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-52788-0
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Kultur- und Ideengeschichte
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Geschichtliche Themen Mentalitäts- und Sozialgeschichte
Weitere Infos & Material
Introduction
1. Things and Ideas
2. The Status of Foods
3. Adventures in Cooking
4. The Gastronomy of Hunger
5. Flavors
6. Pleasure and Health
7. The Beautiful and the Good
8. Convivial Rituals
9. Table Practices and Manners
10. "Identity" Declined in the Plural
Index