Moskowitz | Applied Sensory Analy of Foods | Buch | 978-0-8493-6705-2 | sack.de

Buch, Englisch, 272 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 254 mm, Gewicht: 780 g

Moskowitz

Applied Sensory Analy of Foods


1. Auflage 1988
ISBN: 978-0-8493-6705-2
Verlag: CRC Press

Buch, Englisch, 272 Seiten, Format (B × H): 183 mm x 254 mm, Gewicht: 780 g

ISBN: 978-0-8493-6705-2
Verlag: CRC Press


This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.

Moskowitz Applied Sensory Analy of Foods jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Descriptive Analysis and the Dimensions of Sensory Perception 1. Qualitative Methods for Language Development 2. Profile Methods: Flavor Profile and Profile Attribute Analysis 3. Quantitative Descriptive Analysis 4. Beer Flavor Terminology - A Case History 5. The Texture Profile Method Difference Testing and Intensity Scaling 6. Difference Testing: Procedures and Panelists 7. Assessor Selection: Procedures and Results 8. Sensory Difference and Preference Testing: The Use of Signal Detection Measures 9. Uses and Abuses of Category Scales in Sensory Measurement 10. Magnitude Estimation: Scientific Background and Use in Sensory Analysis 11. Standing Panels Using Magnitude Estimation for Research and Product Development


Howard R. Moskowitz



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.