E-Book, Englisch, 258 Seiten, Electronic book text, Format (B × H): 152 mm x 229 mm
Mustapure Developments in Food Engineering
Erscheinungsjahr 2020
ISBN: 978-1-77407-838-9
Verlag: Delve Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
E-Book, Englisch, 258 Seiten, Electronic book text, Format (B × H): 152 mm x 229 mm
ISBN: 978-1-77407-838-9
Verlag: Delve Publishing
Format: PDF
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
Weitere Infos & Material
- Chapter 1: Introduction to Food Engineering
- Chapter 2: NMR and Its Application to Food Engineering
- Chapter 3: Mechanical Processing of Food
- Chapter 4: Innovation in Tradition Food Processing
- Chapter 5: Packaging Science and Technology in Food Engineering
- Chapter 6: Transportation and Preservation of Food
- Chapter 7: Environmental Issues in Food Technology
- Chapter-8: Trends in Food Engineering