Buch, Englisch, 255 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 5817 g
Crops, Horticulture, Farm Animals, Food, Insect and Microorganisms
Buch, Englisch, 255 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 5817 g
ISBN: 978-3-319-43273-1
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbellose (Invertebrata) Insekten (Entomologie)
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Gartenbau
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Proteinforschung
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
Weitere Infos & Material
1. Applications of quantitative proteomics in plant research.- 2. Seed proteomics: an overview.- 3. Fruit development and ripening: proteomic as an approach to study Olea europaea and other non-model organisms.- 4. Proteomics in detection of contaminations and adulterations in agricultural foodstuffs.- 5. Holistic sequencing: Moving forward from plant microbial proteomics to metaproteomics.- 6. Proteomics in Energy Crops.- 7. The Proteome of Orchids.- 8. Proteomic Tools for the Investigation of Nodule Organogenesis.- 9. Proteomic Applications for Farm Animal Management.- 10. Applications of proteomics in Aquaculture.- 11. Wool proteomics.- 12. Proteomic research on honeybee.