Crops, Horticulture, Farm Animals, Food, Insect and Microorganisms
Buch, Englisch, 255 Seiten, Paperback, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 467 g
ISBN: 978-3-319-82777-3
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Proteinforschung
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Gartenbau
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Tierkunde / Zoologie Wirbellose (Invertebrata) Insekten (Entomologie)
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Tierhaltung
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
Weitere Infos & Material
1. Applications of quantitative proteomics in plant research.- 2. Seed proteomics: an overview.- 3. Fruit development and ripening: proteomic as an approach to study Olea europaea and other non-model organisms.- 4. Proteomics in detection of contaminations and adulterations in agricultural foodstuffs.- 5. Holistic sequencing: Moving forward from plant microbial proteomics to metaproteomics.- 6. Proteomics in Energy Crops.- 7. The Proteome of Orchids.- 8. Proteomic Tools for the Investigation of Nodule Organogenesis.- 9. Proteomic Applications for Farm Animal Management.- 10. Applications of proteomics in Aquaculture.- 11. Wool proteomics.- 12. Proteomic research on honeybee.