Buch, Englisch, Band 12, 633 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1144 g
Reihe: Springer Handbook of Enzymes
EC 3.2.1.1 - 3.2.1.47
Buch, Englisch, Band 12, 633 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1144 g
Reihe: Springer Handbook of Enzymes
ISBN: 978-3-540-00519-3
Verlag: Springer Berlin Heidelberg
This new, second edition reflects considerable progress in enzymology: many enzymes are newly classified or reclassified. Each entry is correlated with references and one or more source organisms. New datafields are created: application and engineering (for the properties of enzymes where the sequence has been changed). The total amount of material contained in the Handbook has more than doubled so that the complete second edition consists of 39 volumes as well as a Synonym Index. In addition, starting in 2009, all newly classified enzymes are treated in Supplement Volumes.
Springer Handbook of Enzymes is an ideal source of information for researchers in biochemistry, biotechnology, organic and analytical chemistry, and food sciences, as well as for medicinal applications.
Zielgruppe
Research
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Vorklinische Medizin: Grundlagenfächer Biochemie (med.)
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Enzymologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Biotechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Mikrobiologie
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Biochemie
Weitere Infos & Material
EC 3.2.1.1 - 3.2.1.47