Processing and Product Development
Buch, Englisch, 342 Seiten, Format (B × H): 155 mm x 235 mm, Gewicht: 540 g
ISBN: 978-3-030-41378-1
Verlag: Springer International Publishing
Pulses: Processing and Product Development fulfills the need for a comprehensive book on processing and products of pulses. The book addresses a specific pulse with each chapter to meet a wide range of audiences from undergraduate students to consumers.
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Agrarwissenschaften
Weitere Infos & Material
Adzuki bean.- Bambara groundnut.- Broad bean.- Chickpea.- Common bean.- Cowpea.- Hyacinth bean.- Lentil.- Lima bean.- Lupines.- Moth bean.- Mung bean.- Mungo bean.- Pea.- Pigeon pea.- Rice bean.- Index.