Significant Exorphins from Food Sources
Buch, Englisch, 137 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 412 g
ISBN: 978-981-15-6101-6
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Chapter 1: Significant Food-derived Opioid Peptides.- Chapter 2: Structure and Production of Casomorphins.- Chapter 3: Biological Activities of Casomorphins.- Chapter 4: Lactorphins and Lactoferroxins.- Chapter 5: Casoxins.- Chapter 6: Gluten Exorphins.- Chapter 7: Rubiscolins, Soymorphins and Oryzatensin.- Chapter 8: Analysis of Food-derived Opioid Peptides.- Chapter 9: Conclusions And Future Perspectives.