Venugopal | Handbook of food safety in spices | Buch | 978-0-85709-008-9 | sack.de

Buch, Englisch, 300 Seiten

Venugopal

Handbook of food safety in spices

Buch, Englisch, 300 Seiten

ISBN: 978-0-85709-008-9
Verlag: Woodhead Publishing


The book details food safety in spices and provides guidelines for a food safety management system in the spice and herb manufacturing process. It provides step-by-step details on aspects of hazard management, risk assessment, food safety surveillance and regulatory aspects of food safety management. Various risk analysis models and dose-response models are described in detail.
Venugopal Handbook of food safety in spices jetzt bestellen!

Autoren/Hrsg.


Weitere Infos & Material


Principles and systems of food safety; Essential elements of food safety; Pre-requisites for food safety; Risk management and food safety surveillance systems; Hazard management in spice and herbs: The HACCP approach; Establishing a food safety plan for spice processing.


Dr K.J. Venugopal is heading the Quality, R&D and Agro project functions of AVT McCormick at Cochin, Kerala. This company is a joint venture of McCormick, the world leader in spices and herbs.


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.