Buch, Englisch, 448 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 570 g
Buch, Englisch, 448 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 570 g
ISBN: 978-0-12-733870-5
Verlag: William Andrew Publishing
Zielgruppe
Food science researchers, technologists, students, and polymer chemists.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Anorganische Chemie Nichtmetallische Chemie
- Naturwissenschaften Chemie Organische Chemie Supramolekularchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Technologie der Kunststoffe und Polymere
Weitere Infos & Material
Function of Pectin in Plant Tissue Structure and Firmness
Jams, Jellies, and Preserves
Other Pectin Food Products
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The Chemistry of High-Methoxyl Pectins
The Chemistry of Low-Methoxyl Pectin Gelation
Gelation of Sugar Beet Pectin by Oxidative Coupling. Pectinesterase
The Polygalacturonases and Lyases
Analytical and Graphical Methods for Pectin
Rheology of Pectin Dispersions and Gels
Nonfood Uses of Pectin