Walter | The Chemistry and Technology of Pectin | Buch | 978-0-12-733870-5 | sack.de

Buch, Englisch, 448 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 570 g

Walter

The Chemistry and Technology of Pectin


Erscheinungsjahr 1992
ISBN: 978-0-12-733870-5
Verlag: William Andrew Publishing

Buch, Englisch, 448 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm, Gewicht: 570 g

ISBN: 978-0-12-733870-5
Verlag: William Andrew Publishing


A fundamental understanding of polymers has evolved in recent years concurrent with advances in analytical instrumentation. The theories and methodologies developed for the galacturonan biopolymers (collectively called pectins) have seldom been discoursed comprehensively in the context of the new knowledge. This text explains the scientific and technical basis of many of the practices followed in processing and preparing foods fabricated with or containing pectin. The material is presented in a very readable fashion for those with limited technical training.
Walter The Chemistry and Technology of Pectin jetzt bestellen!

Zielgruppe


Food science researchers, technologists, students, and polymer chemists.

Weitere Infos & Material


Function of Pectin in Plant Tissue Structure and Firmness
Jams, Jellies, and Preserves
Other Pectin Food Products
Tropical Fruit Products
The Chemistry of High-Methoxyl Pectins
The Chemistry of Low-Methoxyl Pectin Gelation
Gelation of Sugar Beet Pectin by Oxidative Coupling. Pectinesterase
The Polygalacturonases and Lyases
Analytical and Graphical Methods for Pectin
Rheology of Pectin Dispersions and Gels
Nonfood Uses of Pectin


Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.