Buch, Englisch, 432 Seiten, Gewicht: 770 g
Buch, Englisch, 432 Seiten, Gewicht: 770 g
ISBN: 978-1-84569-475-3
Verlag: Woodhead Publishing
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Agrarwissenschaften Ackerbaukunde, Pflanzenbau Weinbau
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Weinherstellungsverfahren
Weitere Infos & Material
Questions are presented under the following headings: Grape analysis in winemaking; Juice and must preparation in winemaking; Yeast fermentation in wine; Malolactic fermentation (MLF) in wine; Wine clarification, stabilisation and preservation; Wine filtration; Wine packaging and storage; Winemaking equipment maintenance and troubleshooting; Winery microbiology and sanitation; Brettanomyces infection in wine; Particular wine quality issues.