E-Book, Englisch, 400 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Capatti / Montanari Italian Cuisine
1. Auflage 2003
ISBN: 978-0-231-50904-6
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
A Cultural History
E-Book, Englisch, 400 Seiten, Format (B × H): 152 mm x 229 mm
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-50904-6
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Europäische Geschichte
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
Weitere Infos & Material
Introduction: Identity as Exchange
Italy: A Physical and Mental Space
The Italian Way of Eating
The Formation of Taste
The Sequence of Dishes
Communicating Food: The Recipe Collection
The Vocabulary of Food
The Cook, the Innkeeper, and the Woman of the House
Science and Technology in the Kitchen
Toward a History of the Appetite