Buch, Englisch, Band 12, 496 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 8867 g
Reihe: Advances in Neurobiology
Buch, Englisch, Band 12, 496 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 8867 g
Reihe: Advances in Neurobiology
ISBN: 978-3-319-28381-4
Verlag: Springer International Publishing
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Komplementäre Medizin, Asiatische Medizin (TCM), Heilpraktiker
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Neurowissenschaften, Kognitionswissenschaft
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Klinische und Innere Medizin Neurologie, Klinische Neurowissenschaft
Weitere Infos & Material
1 Dr. Ross Grant, Australasian Research Institute, Sydney, Australia Role of reseveterol on NAD metabolism in AD.- 2 Dr. Edwin Lim, Macquire University, Sydney, Australia Effect of edible items on Neurotransmitters during various brain diseases.- 3 Dr. Mohamed Essa, Sultan Qaboos University, Oman Marine products and their benefits on Parkinson’s disease pathology.- 4 Prof. Susan Mcguire, Loyalla University, Chicago, IL, USA Berries and Brain function.- 5 Dr. Mustaq A Memon, WSU. Pullman, USA Edible Natural products on Huntington’s disease.- 6 Dr. Mohamed Akbar, NIH, USA Curcumin and neurodegeneration.- 7 Dr. Annamalai Prakasam, MUSC, Charleston, USA Neuro nutrition.- 8 Ashfaq A Sheikh, NYSIBR, NY, USA Gingerol and neurodegenerative diseases.- 9 Dr. Mostafa Waly, Sultan Qaboos University, Oman Vitamin B12 and neurological disorders.- 10 Mrs. Layeeq Fatima, TAUB, Toronto, Canada Importance of natural products on brain functions.- 11 Dr. Mohammed Fayaz, University of Manitoba, Canada Nano technological approach of edible items for brain health.- 12 Dr. Mullaicharam, Oman Medical college, Oman Active phytochemicals and their benefit on Huntington’s disease.- 13 Dr. Nady Braidy, UNSW, Sydney, Australia Neuro protective effects of natural products on Ageing.- 14 Dr. Shanmugam Manoharan, Annamalai University, India Effect of nuts on brain ageing.- 15 Dr. Scendhilkumar P, Baylor College of Medicine, Texas, USA Effect of active compounds of vegetables on Brain.- 16 Dr. Kumar Ramsamy, UTCH, San Antanio, TX, USA Involvement of Food on brain health.- 17 Dr. Suthagar Ganapathy, Harvard University, Boston, USA Effect of Nuts and Fruits on Alzheimer models.- 18 Dr. Sengotuvelan Murugan, Rutgers University, NJ, USA Jamun and Neurodegenerative diseases.- 19 Prof. Samir Al-Adawi, Sultan Qaboos University, Oman Food and human Behavior.- 20 Dr. T. Manivasagam, Annamalai University, India Black tea polyphenols and Parkinson’s disease.