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Interdisziplinäres

67  Treffer  für „California Studies in Food and Culture“


    Broad More Than Just Food - Food Justice and Community Change

    1. Auflage 2016
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28744-0
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Nestle Food Politics

    How the Food Industry Influences Nutrition and Health Volume 3
    1. Auflage, Revised and Expanded Tenth Anniversary Auflage 2013
    Verlag: Regents of the Univ of CA
    ISBN: 978-0-520-27596-6
    Medium: Buch
    30,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Broad More Than Just Food

    Food Justice and Community Change
    1. Auflage 2016
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28745-7
    Medium: Buch
    30,00 € (inkl. MwSt.)
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    Poppendieck Breadlines Knee Deep in Wheat - Food Assistance in the Great Depression

    1. Auflage, Updated and Expanded 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27753-3
    Medium: Buch
    61,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Smith American Tuna: The Rise and Fall of an Improbable Food

    1. Auflage 2012
    Verlag: UNIV OF CALIFORNIA PR
    ISBN: 978-0-520-26184-6
    Medium: Buch
    34,00 € (inkl. MwSt.)
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    Poppendieck Breadlines Knee-Deep in Wheat

    Food Assistance in the Great Depression
    1. Auflage, Updated and Expanded 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27754-0
    Medium: Buch
    34,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Solt The Untold History of Ramen - How Political Crisis in Japan Spawned a Global Food Craze

    1. Auflage, 1
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27756-4
    Medium: Buch
    62,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Goldstein Inside the California Food Revolution

    Thirty Years That Changed Our Culinary Consciousness Volume 44
    1. Auflage 2013
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26819-7
    Medium: Buch
    35,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Paxson The Life of Cheese

    Crafting Food and Value in America Volume 41
    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27018-3
    Medium: Buch
    35,00 € (inkl. MwSt.)
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    Solt The Untold History of Ramen

    How Political Crisis in Japan Spawned a Global Food Craze
    1. Auflage, 1
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28235-3
    Medium: Buch
    38,00 € (inkl. MwSt.)
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    Zeide Canned

    The Rise and Fall of Consumer Confidence in the American Food Industry Volume 68
    1. Auflage 2018
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29068-6
    Medium: Buch
    35,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Nabhan Cumin, Camels, and Caravans

    A Spice Odyssey Volume 45
    1. Auflage 2014
    Verlag: Regents of the Univ of CA
    ISBN: 978-0-520-26720-6
    Medium: Buch
    30,00 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Oxfeld Bitter and Sweet - Food, Meaning, and Modernity in Rural China

    1. Auflage 2017
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-29351-9
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Bentley Inventing Baby Food

    Taste, Health, and the Industrialization of the American Diet Volume 51
    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28345-9
    Medium: Buch
    29,50 € (inkl. MwSt.)
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    Bauch A Geography of Digestion - Biotechnology and the Kellogg Cereal Enterprise

    1. Auflage 2016
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28579-8
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
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    Ray / Srinivas Curried Cultures - Globalization, Food, and South Asia

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27012-1
    Medium: Buch
    36,50 € (inkl. MwSt.)
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    Gvion Beyond Hummus and Falafel - Social and Political Aspects of Palestinian Food in Israel

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26230-0
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
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    Ray / Srinivas Curried Cultures - Globalization, Food, and South Asia

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27011-4
    Medium: Buch
    76,00 € (inkl. MwSt.)
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    Vester A Taste of Power - Food and American Identities

    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28497-5
    Medium: Buch
    87,50 € (inkl. MwSt.)
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    Kaplan The Philosophy of Food

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26933-0
    Medium: Buch
    68,50 € (inkl. MwSt.)
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    Kaplan The Philosophy of Food

    1. Auflage 2012
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-26934-7
    Medium: Buch
    30,00 € (inkl. MwSt.)
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    Jayasanker Sameness in Diversity

    Food and Globalization in Modern America
    1. Auflage 2020
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-34395-5
    Medium: Buch
    82,50 € (inkl. MwSt.)
    Lieferzeit ca. 10 Werktage
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    Bowen Divided Spirits

    Tequila, Mezcal, and the Politics of Production
    1. Auflage 2015
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-28104-2
    Medium: Buch
    54,00 € (inkl. MwSt.)
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    Wurgaft / White Ways of Eating

    Exploring Food Through History and Culture Volume 81
    1. Auflage 2023
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-39298-4
    Medium: Buch
    28,00 € (inkl. MwSt.)
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    Bentley Inventing Baby Food - Taste, Health, and the Industrialization of the American Diet

    1. Auflage 2014
    Verlag: University of California Press
    ISBN: 978-0-520-27737-3
    Medium: Buch
    62,50 € (inkl. MwSt.)
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