Innovations in Indian, Chinese and Israeli Agriculture
Buch, Englisch, 401 Seiten, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 822 g
ISBN: 978-981-15-9483-0
Verlag: Springer Nature Singapore
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Primärer Sektor Agrarökonomie, Ernährungswirtschaft
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Volkswirtschaftslehre Allgemein Wirtschaftswachstum
- Wirtschaftswissenschaften Volkswirtschaftslehre Wirtschaftspolitik, politische Ökonomie
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
Weitere Infos & Material
Chapter 1: Introduction.- Chapter 2: Overview of India, China and Israel.- Chapter 3: Innovations in Production Technologies in India.- Chapter 4: Innovations in Agricultural Technologies in China.- Chapter 5: Innovations in Incentive Policies in Indian Agriculture.- Chapter 6: Reforms and Incentive Policies in China’s Agriculture.- Chapter 7: Institutional Innovations in Accessing Land, Water, Farm Machinery and Extension Services in Indian Agriculture.- Chapter 8: Institutional Innovations in Accessing Land, Water, Farm Machinery and Extension Services in China’s Agriculture.- Chapter 9: Israeli Agriculture – Innovation and Advancement.- Chapter 10: Comparative Analysis of Agricultural Innovations in India, China and Israel.- Chapter 11: Way Forward.