Buch, Englisch, 278 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1300 g
Plant Mineral Nutrition and Pesticide Management
Buch, Englisch, 278 Seiten, HC runder Rücken kaschiert, Format (B × H): 160 mm x 241 mm, Gewicht: 1300 g
ISBN: 978-1-4020-1699-8
Verlag: Springer Netherlands
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Ernährungsmedizin, Diätetik
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
- Naturwissenschaften Biowissenschaften Biochemie (nichtmedizinisch)
Weitere Infos & Material
Environmental and Biological Monitoring of Exposure to Pesticides in Occupationally Exposed Subjects.- Crop Quality Under Adverse Conditions: Importance of Determining the Nutritional Status.- Phosphorus Management in French Bean (Phaseolus Vulgaris L.).- Nutrition and Calcium Fertilization of Apple Trees.- Diagnosis, Prediction and Control of Boron Deficiency in Olive Trees.- Boron-Calcium Relationship in Biological Nitrogen Fixation under Physiological and Salt-Stressing Conditions.- Lime-Induced Iron Chlorosis in Fruit Trees.- Si in Horticultural Industry.- Biological Monitoring of Exposure to Pesticides in the General Population (Non Occupationally Exposed to Pesticides).