Buch, Englisch, 230 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 467 g
Reihe: Food Engineering Series
Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance
Buch, Englisch, 230 Seiten, Format (B × H): 178 mm x 254 mm, Gewicht: 467 g
Reihe: Food Engineering Series
ISBN: 978-1-4419-4031-5
Verlag: Springer US
Zielgruppe
Research
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Naturwissenschaften Chemie Analytische Chemie Umweltchemie, Lebensmittelchemie
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Naturwissenschaften Chemie Chemie Allgemein
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Overview of the Fruit Processing Industry.- Processing of Fruits: Ambient and Low Temperature Processing.- Processing of Fruits: Elevated Temperature, Nonthermal and Miscellaneous Processing.- Thermodynamical, Thermophysical, and Rheological Properties of Fruits and Fruit Products.- Color, Turbidity, and Other Sensorial and Structural Properties of Fruits and Fruit Products.- Chemical Composition of Fruits and its Technological Importance.- Fruit Products, Deterioration by Browning.- Inhibition and Control of Browning.