E-Book, Englisch, 302 Seiten
Piñer Jews, Food, and Spain
1. Auflage 2022
ISBN: 978-1-64469-920-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
The Oldest Medieval Spanish Cookbook and the Sephardic Culinary Heritage
E-Book, Englisch, 302 Seiten
ISBN: 978-1-64469-920-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
In this intricate and absorbing study, Hélène Jawhara Piñer presents readers with the dishes, ingredients, techniques, and aesthetic principles that make up a sophisticated and attractive cuisine, one that has had a mostly unremarked influence on modern Spanish and Portuguese recipes.
Fachgebiete
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Alte Geschichte & Archäologie Mittelalterliche, neuzeitliche Archäologie (Europa)
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
- Geisteswissenschaften Jüdische Studien Jüdische Studien
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Sozialwissenschaften Sport | Tourismus | Freizeit Kochen, Essen, Trinken