E-Book, Englisch, 224 Seiten
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Rebora Culture of the Fork
1. Auflage 2001
ISBN: 978-0-231-51845-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe
E-Book, Englisch, 224 Seiten
Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
ISBN: 978-0-231-51845-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)
Fachgebiete
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaften Interdisziplinär Ökotrophologie (Ernährungs- und Haushaltswissenschaften)
- Sozialwissenschaften Soziologie | Soziale Arbeit Spezielle Soziologie Sachkultur, Materielle Kultur
- Geisteswissenschaften Geschichtswissenschaft Weltgeschichte & Geschichte einzelner Länder und Gebietsräume Europäische Geschichte
- Interdisziplinäres Wissenschaften Wissenschaft und Gesellschaft | Kulturwissenschaften Kulturwissenschaften: Ernährung & Gesellschaft
Weitere Infos & Material
1. Grain and Bread
2. Soup with Bread, Polenta, Vegetable Stew, and Pasta
3. Stuffed Pasta
4. Water and Salt
5. Cheese
6. Meat
7. The Farmyard
8. Fish
9. Salt-cured Products and Sausages
10. Vegetables and Fruits
11. Fat was Good
12. Spices
13. The Atlantic, the East, and a Few West Indies
14. From the Iberian Peninsula to the Distant Americas: The Sugar Route
15. From Europe to America
16. To Eat at the Same ÆMDRVØMensaÆMDNMØ
17. Eating and Drinking
18. Dining with Discernment
Appendix: Dining with Christopher Columbus