Rebora | Culture of the Fork | E-Book | sack.de
E-Book

Rebora Culture of the Fork

A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe
1. Auflage 2001
ISBN: 978-0-231-51845-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)

A Brief History of Everyday Food and Haute Cuisine in Europe

E-Book, Englisch, 224 Seiten

Reihe: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History

ISBN: 978-0-231-51845-1
Verlag: De Gruyter
Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM (»Systemvoraussetzungen)



No detailed description available for "Culture of the Fork".
Rebora Culture of the Fork jetzt bestellen!

Weitere Infos & Material


1. Grain and Bread
2. Soup with Bread, Polenta, Vegetable Stew, and Pasta
3. Stuffed Pasta
4. Water and Salt
5. Cheese
6. Meat
7. The Farmyard
8. Fish
9. Salt-cured Products and Sausages
10. Vegetables and Fruits
11. Fat was Good
12. Spices
13. The Atlantic, the East, and a Few West Indies
14. From the Iberian Peninsula to the Distant Americas: The Sugar Route
15. From Europe to America
16. To Eat at the Same ÆMDRVØMensaÆMDNMØ
17. Eating and Drinking
18. Dining with Discernment
Appendix: Dining with Christopher Columbus


Giovanni Rebora is professor of economic history and chair of the Department of Modern and Contemporary History at the University of Genoa. In 1983 he organized the First International Convention on the History of Culture and Food. In 1992 he edited Columbus at Table and has published Medieval Italian Cuisine Between East and West.Albert Sonnenfeld is Chevalier Professor of French and Comparative Literatures at the University of Southern California and is a longtime member of the National Board of Directors of the American Institute of Wine and Food. He is the English-language editor of Food: A Culinary History and a frequent contributor on culinary topics to such publications as The Languages of Wine and Food and Ideology.



Ihre Fragen, Wünsche oder Anmerkungen
Vorname*
Nachname*
Ihre E-Mail-Adresse*
Kundennr.
Ihre Nachricht*
Lediglich mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder.
Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihr Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage verwenden. Selbstverständlich werden Ihre Daten vertraulich behandelt und nicht an Dritte weitergegeben. Sie können der Verwendung Ihrer Daten jederzeit widersprechen. Das Datenhandling bei Sack Fachmedien erklären wir Ihnen in unserer Datenschutzerklärung.