Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 163 mm x 240 mm, Gewicht: 649 g
Buch, Englisch, 336 Seiten, Format (B × H): 163 mm x 240 mm, Gewicht: 649 g
Reihe: Woodhead Publishing Food Scien
ISBN: 978-1-85573-462-3
Verlag: WOODHEAD PUB
Autoren/Hrsg.
Fachgebiete
- Wirtschaftswissenschaften Wirtschaftssektoren & Branchen Fertigungsindustrie Lebensmittelindustrie, Nahrungsmittelindustrie
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Public Health, Gesundheitsmanagement, Gesundheitsökonomie, Gesundheitspolitik
- Medizin | Veterinärmedizin Medizin | Public Health | Pharmazie | Zahnmedizin Medizin, Gesundheitswesen Präventivmedizin, Gesundheitsförderung, Medizinisches Screening
- Technische Wissenschaften Verfahrenstechnik | Chemieingenieurwesen | Biotechnologie Lebensmitteltechnologie und Getränketechnologie
Weitere Infos & Material
Part 1 Analytical methods: Risk analysis; Quality control and selection; Standardised methods of analysis for contaminants; Future direction for methods of analysis; Molecular imprint-based sensors in contaminant analysis; Bioassays in contaminant analysis. Part 2 Particular contaminants: Veterinary drug residues; Inorganic contaminants in food: Metals and metalloids, nitrate and nitrite; Environmental organic contaminants in food: Aromatic hydrocarbons, polycyclic aromatic hydrocarbons, dioxins and PCBs, chlorinated hydrocarbons, phthalic acid esters, endocrine disrupters; Chemical migration from food packaging; Pesticides; Mycotoxins. Part 3 Regulation: International regulation of chemical contaminants in food; Regulation of chemical contaminants in foodstuffs in the EU; Contaminant regulation and management in the US.